31 oktober 2010

Pinsamma fraser och sumobrottning

Nu ska jag berätta om min roliga tjejhelg!

Det var skriftliga instruktioner, plötsliga avhopp från tåget, pinsamma fraser på Pressbyrån för att få nya instruktioner, en smarrig hotellfrukost med hela gänget, en rolig lek där vi alla fick veta lite mer om varandra, bubbel för de andra tjejerna, femkamp inklusive bla sumobrottning och entrapment (sjukt kul, ett mörkt rum med röda laserstrålar som man skulle ta sig över/under utan att bryta strålarna!  Shit, ett sådant rum skulle jag vilja ha för att kunna öva!!), mysiga hotellrum, paketleken med vantar, en riktigt smarrig middag, otroligt mycket prat och skratt, övernattning på hotell, strul med klockorna imorse, en urgod hotellfrukost och shopping. En verkligt kul helg!

Det låter ju ganska fjantigt, men ett och ett halvt dygn var allt som behövdes för att jag skulle längta efter min lilla skrutta! Ja, maken också men honom får jag längta lite till efter eftersom han fortfarande befinner sig i Kina... Min busunge hade haft det bra hos mormor & morfar och det var roligt att se hur glada de var över att även få passa doggen D. Eftersom de nu är utan egen hund märktes de hur mycket de saknar sin fyrbenta vän som gick bort i somras.

Väl hemma blev jag väldigt lättad när jag insåg att snickarna inte varit här och stökat i helgen. Med dem vet man liksom aldrig. Får väl ringa imorgon och höra hur det blir med allt...  Och imorgon får jag min första matkasse från Linas levererad. Det ska bli spännande!

Trots att jag inte drack alkohol igår och trots att vi faktiskt fick ganska många timmar sömn (även om jag sover superdåligt för tillfället) så är jag riktigt trött ikväll. Det ska bli skönt att krypa ner i sin egen säng om en stund. Jag har nästan lite träningsvärk efter femkampen igår, det säger ju en hel del om min fysik för tillfället... Men som sagt, kul var det så lite träningsvärk är det klart värt!!!

3 kommentarer:

 1. Men oj då kul det låter, vilken helg och vad roligt att ni hittar på lite skojigheter för varandra och bara få komma bort från vardagen en stund.
  Är det samma gäng varje gång och hur ofta gör ni det?
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Det låter ju som en riktigt härlig tjejhelg!
  Förstår att du är trött ;)

  Kram Ingela

  SvaraRadera
 3. vilken uuuunderbar helg!
  kram till dig

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)