12 november 2010

Åker lastbil, J kallar mig trucker-wife och önskar att jag hade låtar som "On the road again" på iPhonen. Såg just lite snö i vägkanten. Är någonstans i Småland.

Har kvalitetstid med maken och har hittills avverkat samtalsämnen som nyår, julbordsresan med jobbet, ungefär hur stor bebisen i magen är just nu, vad vi ska bjuda på nästa helg osv osv.

Har insett att J har någon typ av syndrom som innebär att han hela tiden vill pilla på telefonen. Har ett eget syndrom som visar sig genom att jag börjar gäspa så fort jag är passagerare i bilen. Är också godissugen för tillfället, men det skyller jag snarare på mini i magen. Tänker inte be J stanna nu, har ca 30 min kvar och vi hade en livlig diskussion som nästan förstörde en semestervecka i fjällen när vi stannade på Kupolen i Borlänge för att äta och jag och en vän "råkade" kolla runt lite på Stadium när hon skulle köpa en keps. Puh!

- Posted from my iPhone

1 kommentar:

  1. Chrille har också telefonpillarsyndromet. Ha det så trevligt!!

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)