30 november 2010

Bamse & julmat

Idag låg det en Bamse-tidning i postlådan och väntade på L. Hon tog över sin farbrors prenumeration och blir lika glad varje gång det kommer en tidning. Hon läser den från pärm till pärm och sedan blir det kvällens "saga" vid nattning. Jag tycker att det är lite knepigt att läsa högt ur en serietidning eftersom jag känner att jag måste peka på vem som säger vad hela tiden. Men visst är det skönt att läsa något som jag inte läst förut :-)
Ikväll ska maken på julbord och jag får hålla mig hemma. Är lite avundsjuk för jag hade tyckt att det vore ganska smarrigt med lite julmat.Tycker gott att jag kunde få någon sorts kompensation eftersom det är hela företaget, utom jag, som årligen är ute med en leverantör. Det är liksom bara boys only och inleds med kallbad och bastu så jag hade blivit en aning utanför. Men som sagt, en timme på spa hade varit en bra kompensation!!

2 kommentarer:

 1. Det måste han ju kunna ordna. Är det hela företaget utan dig så tycker jag att du kan Kräva det ;)

  Han får smussla med lite mat hem till dig.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Klart du ska ha kompensation för det, men snarare en heldag på spa, på en timme hinner du ju inte testa alla behandlingar ju:)
  Kramkram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)