03 november 2010

Bit ihop och kom igen!

Ibland är det visst bara att bita ihop. Efter en mycket stressig dag på jobbet idag också så tog jag mig faktiskt hem i hyffsad tid. Hämtade L, som var fullständigt medveten om förra veckans alla diskussioner då hon slängde sig och gnällde när jag kom eftersom hon ville leka mer. Till slut orkade jag inte med det mer utan talade om för henne att det verkligen inte är kul att komma och hämta henne om hon beter sig så. Så idag, trots att hon lekte med Barbie-dockor, kom hon direkt fram till mig och förklarade att hon "gärna ville leka mer, men ville hem också". Min duktiga tjej!

Otroligt trött hade jag knappt en aning om hur sjutton jag skulle få ihop min första rätt från Linas matkasse, men hade bestämt mig för att testa kolja med ägg- & persiljesås. Så, jag bet ihop och det blev riktigt mumsigt! Fast jag vet verkligen inte hur jag ska få ihop det, för jag ligger redan back med maten denna veckan iom att jag gjorde annan mat igår och det blev ganska mycket fisk över som borde ätas upp imorgon för att inte bli för gammal. Hmm, och så får vi gäster på fredag så då blir det inget från kassen och Gåsamiddag på lördag så då lär det inte heller bli så mycket från kassen. Puh! Inser att det behövs lite mer planering nästa vecka, eller får jag hoppas att det inte blir lika stressigt på jobbet så att jag hinner laga lite mer organiserad mat.

Hade också bestämt med L att vi skulle städa på hennes rum idag och även om det inte kändes det minsta lockande där efter maten så bet jag ihop och fick med mig min lillskrutta på en genomgång av hennes rum. Det är nu jättefint och jag känner mig lite lätt motiverad att ta tag i nästa rum. Och klockan är ju bara tio över sex så jag borde göra det istället för att slappa. För då kan jag kanske unna mig lite schweizernöt till Greys ikväll ;-)

Så, ännu en gång, bit ihop!!

1 kommentar:

  1. Ibland blir det inte som man tänkt sig eller hur ;)
    Stress är inte bra för dig vännen, du måste ta det lugnt !!!

    Kramar<3

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)