26 november 2010

Bra beslut, sliten dog & stjärnjakt

Vi avbokade våra övernattningsgäster imorse, vilket var ett bra beslut. J är superhes, jag är lite snorig och D är nu hemkommen från veterinären men är mycket låg. Hon blev jätteglad när jag hämtade henne hos veterinären men så fort vi kom ut till bilen så började hon gny/knorra. Tror att hon liksom ville förklara för mig att hon hade ont. Inte konstigt när både livmoder och äggstockar är borttagna. De tog inte tumören i detta läget, för det hade blivit ett för stort ingrepp med allt på en gång. Tydligen var det en livmoderinflammation och det kunde blivit mer akut, därför började de med den delen.

Vi ska in på återbesök i morgon bitti och jag håller tummarna att allt ser bra ut då.

Medan D var hos veterinären har jag lyckats med att putsa alla fönster. Det gick bra ända tills jag hade två kvar på utsidan (som ej gick att vända in). Då frös vätskan på rutorna så det blev is...Men det blev nog ändå bättre än tidigare :-) Lite adventsljusstakar och stjärnor har kommit upp och i år är det mest stjärnor. Skönt då man slipper plocka undan en massa blommor för att få plats med ljusstakar. L och jag har varit på stjärnjakt hela eftermiddagen eftersom jag behövde 4 nya stjärnor till vardagsrummet. Till slut hittade jag 4, men vi får se imorgon hur det ser ut. Ikväll orkade jag inte mecka mer. Vill ändå inte tända adventssakerna förrän imorgon :-) Men det är mysigt att se lite julblommor i fönstrena och stjärnorna hänga där och bara vänta på att få tändas.

Ikväll är jag så trött att jag skulle kunna somna i soffan. Men jag försöker hålla mig vaken ett tag till. Vi får se hur länge det går! Verkligen tur att vi inte agerar värdpar ikväll som planerat..

2 kommentarer:

 1. Skönt att Ni avbokade gästerna, man måste ta det lugnt ibland! Och du har ju varit sjukt duktig som putsat fönster idag!
  Kram & trevlig helg!
  MammaMorran- funderar på livet & Barn med ADHD/Autism [tävla hos mig om ett presentkort på 300kr]

  SvaraRadera
 2. Så du har avancerat och putsat på utsidan också, själv fuskade jag och tog bara insidan, skyller på att det inte är någon idé att ens försöka då det är över 10 minus ute:)
  Hoppas D piggar på sig,
  Kramar

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)