30 november 2010

Huvudvärk och överraskning

Äntligen klar!!
Mitt huvud dunkar och det är läge för sängen. Drar mig dock för att lägga mig eftersom jag ändå sover
urdåligt tills J kommer hem. OM jag överhuvudtaget somnar så vaknar jag av alla ljud och till slut när han sätter nyckeln i låset. Och inatt lär han inte vara helt tyst eftersom vi har en övernattningsgäst också.


L kommer att bli väldigt överraskad imorgon när hon vaknar. Och nu har jag laddat julkalendern på inspelning ifall vi skulle missa det imorgon kväll... Och radiovarianten verkar man kunna lyssna på på webben.

Nehej, nu är det nog dags för sängen trots allt, om jag ska bli av med den här huvudvärken. Natti natti!

3 kommentarer:

 1. Så fin kallender du fixat, å trolltider på dagis, snacka om att man önskar man var liten igen... Ler. Den nya tv kalendern verkade lovande, jsut sett den med Luran. Nu ska vi öppna chokladkalendern :-D Å ang arrangemangen så har jag inte alla framme jämt utan max två, så jag byter ofta (allteftersom luran tar sönder saker!) KRAM

  SvaraRadera
 2. Tack snälla.
  Jag får sällan anonyma kommentarer som sagt och tänkte att det fick vara bra med det jag skrev.
  Trist med huvudvärk. Har det väldigt sällan som tur är.
  Hoppas den försvann under natten och att du vaknar pigg, frisk, glad och utvilad.
  Här är kallt idag. -20.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vilken fin kalender, kan tänka mig hon blev både glad och överraskad i morse.
  Vi blev klar med barnens i går vid 23.30, så det var 4 glada barn som slet upp sina paket i morse.
  Kram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)