30 november 2010

Julkalender i olika former

Idag när jag hämtade L på dagis så berättade fröken att imorgon ska de börja se på Trolltider :-) Vad mysigt! Det är väldigt annorlunda att de ska se på tv på dagis, men jag har faktiskt inget emot att de kollar på ett avsnitt Trolltider nu i december. De är ändå ute varje dag och med tanke på att de är ett gäng Trollungar så passar det ju bra :-)

Jag vill också gå på dagis och se ett avsnitt av julkalendern varje dag! Den julkalendern! Jag minns den inte riktigt... Får kanske ta och beställa den.
Jag har blivit en riktig internet-shoppare de senaste dagarna :-) Julklappar i olika former är hemklickade och nu väntar jag bara på leverans. 

På tal om julkalender så är nu tomten upphängd på väggen :-) (paketkalendern) och prinsesschokladkalendern står nedanför. Jag sitter med ett berg småsaker framför mig och ska just börja slå in dem.. Ska försöka se ett inspelat avsnitt av de desperata hemmafruarna under tiden. Förena lite nytta med nöje liksom :-)

1 kommentar:

  1. Ja internetshopping är verkligen smidigt! Sysslar jag med en del också ;-)

    Jag har Trolltider på DVD, den är underbar.

    Skönt att du blev klar med paketkalendern. Jättefin tomte.

    Kram! (& du bara 96 dagar kvar till bebis! under 100. Tiden går fort! Skall ni ta reda på könet? Det gjorde vi inte med barn 1 men däremot med barn 2)

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)