15 november 2010

Måndag ännu en gång

Måndag igen, inspirerad av Jennyn som vanligt, har jag gjort en liten lista över saker som jag är lite extra glad över idag, som vanligt :-)

♥ att solen sken en stund!
♥ att Linas matkasse kommer idag.
♥ att jag ska på konsert med Lady Gaga på fredag!
♥ att vi ska ha goa vänner på middag på lördag!
♥ att jag orkat ta tag i att organisera i våra skåp i arbetsrummet. Just nu ser det ut som hej-kom-&-hjälp-mig, men jag hoppas få lite ordning i röran. Och jag slänger en massa saker!!
♥ att jag köpt fyra nya krukväxter för att kompensera för alla halvdöda orchidéer i fönstren :-)

Att jag är mindre glad på hantverkarna som inte alls är klara idag och att jag nu får ha torkskåpet ståendes i hallen, ytterkläder och skor ligger i en hög och allt från en garderob i sovrummet nu ligger utanför garderoben i väntan på att allt ska bli klart eller på att jag "slarvat" bort foton från juli, aug, sept är sådant jag försöker förtränga...

1 kommentar:

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)