03 november 2010

Morgon utan stress

Eftersom maken kom hem från Kina igår och vaknade lite tidigare än vanligt, eller lite piggare än vanligt så vaknade jag också lite tidigare än jag brukar. Somnade också i hyffsat bra tid igår, vilket kanske också spelar in. Hur som helst så har jag fått en morgon utan stress - än så länge iaf. Riktigt skönt att inte behöva stressa hela tiden.

Nu börjar den riktiga hösten verkar det som. Regnet öser ner och det blåser ordentligt. Brr... tur att maken tog doggen D idag :-)

Idag blir det ännu en fullspäckad dag på jobbet och jag hoppas kunna komma hem i hyffsad tid för att komma lite i fas här hemma. På tal om det ska jag plocka fram lite fisk ur frysen så att jag kanske kan testa min första rätt från Linas matkasse i kväll. Spännande!

Önskar alla en bra onsdag!

2 kommentarer:

 1. Vad skönt med en lugn morgon. Det gör så mycket på resten av dagen. Hoppas den fortsätter lika bra.
  Härligt att ha maken hemma igen. Min kommer i natt.

  Du får skriva om hur maten är sen när du testat.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Så skönt med en lugn morgon, här var den stressig då det var fotografering på dagis å luran skulle göras fin ;-) Och antar det är sååå skönt att ha maken hemma nu. Njut av dagen <3

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)