23 november 2010

Ny kompis

Igår testade jag min lilla gåva till mig själv från Cool stuff.
Det är en sjukt onödig pryl, men rolig. Kanske inte jätteanvändbar, men varför inte liksom ;-)

Tyckte kanske inte att den blåste precis där den borde, men det kändes iaf torrt och bra på naglarna när jag gick och la mig. Oftast målar jag naglarna på kvällen och jag tycker att det kan vara ganska svårt att få två lager lack och ett lager överlack att torka. Eller, det känns torrt, men sedan kan jag lätt vakna upp med lakansmärken på naglarna.. Det gjorde jag inte idag :-)

2 kommentarer:

  1. Söt lite apa det där!! Rolig pryl!!

    SvaraRadera
  2. Haha, den där lilla apan har jag också- egentligen totalt värdelös men ack så söt :)
    Kram
    MammaMorran- funderar på livet & Barn med ADHD/Autism

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)