25 november 2010

Oro och nyfikenhet på en gång

Undrar om D känner något på sig. Igår satt hon vid min sida hela kvällen, gick inte och la sig som hon brukar. Och idag har hon också varit väldigt nära mig. Eller så känner kanske att jag är annorlunda, lite orolig och så där.. Det kommer inte att bli lätt att lämna henne imorgon. Alla operationer medför ju en viss risk och, usch.... Tur att jag har en massa saker att göra imorgon så att jag inte bara kommer att gå och vänta.

Idag var det besök hos barnmorskan och det gick bra. Det är alltid lika härligt att höra hjärtljuden :-) Det känns som om jag kommer lite närmare lilla mini liksom! Det dröjde ganska länge (tyckte jag) innan jag började känna något i magen, men nu rör det på sig riktigt bra där inne :-D Jag undrar verkligen om det är en liten lillasyster eller lillebror. Baserat på vissa saker så tror jag ibland tjej, ibland kille :-) Fast det är väl det som är spänningen liksom. 

Nu ska jag kela lite extra mycket med min fyrbenta lilla vän! 1 kommentar:

  1. Tack för tipset, i dag har jag kört en tom maskin på 90 grader och med klorin i, nu hoppas jag skiten håller sig borta. Jag kör mest 40 tvättar så det är ju inte omöjligt att det är som du säger.

    Hoppas morgondagen går fort och att operationen går bra för Diva.

    Tänker på er, Kram

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)