12 november 2010

Fredagskvällsstatus


Ligger i hotellsängen och äter Marabou Schweizernöt :-) Äntligen lite godis! Var sprängmätt efter en god löjromstoast och majskyckling med portobellorisotto på trevliga Aqua men lite choklad går visst ändå ner... Blev helt knockad efter middagen och hade kunnat somna på en gång, men nu är jag ganska pigg igen, kollar på Idol och håller självklart på Jay. Tror att jag känner mig lite extra avslappnad bara för att jag vet att jag kan sova hela dagen imorgon om jag skulle vilja. Det tror jag förstås inte att jag kommer att vilja, men OM...

4 kommentarer:

 1. Kan det bli bättre? Hotellsäng och choklad.
  Hoppas du får sova riktigt länge och njuter.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Ha ha där var jag snabb :). Har du inte blivit kompis med någon bra bloggapp än? Så du slipper posta fotot för sig menar jag.

  SvaraRadera
 3. Choklad går alltid ner:)
  Hoppas du fick en god natts sömn, så härligt att veta att man på morgonen kan sova så länge man vill, händer ju tyvärr inte så ofta då man har barn annars.
  Kramkram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)