28 november 2010

Snöig söndag

Eftersom vi för en gångs skull har lite snö i Skåne så har vi idag passat på att åka lite snow racer och pulka. Doggen D, som faktiskt verkar ganska pigg, fick vara hemma med en tratt runt huvudet för att inte komma åt såret på magen. Hon står annars bara och skäller när det är pulkaåkning på G. Fattar inte varför, hon skäller aldrig annars, men när folk åker pulka eller badar så blir hon crazy. Vet inte om hon tror att alla behöver hjälp när de tjoar och tjimmar.

Jag känner mig fortfarande inte helt fit for fight, hade nog behövt vila någon dag till för att bli av med den sura förkylningen, men.. L hostar, men verkar annars pigg och glad och maken tog sig igenom ett dygn utan röst och har nu smärre förkylningssymptom.

Ska nog gå och lägga mig och kolla lite på en film. Är usel på att kolla på film numera och Lovefilm har verkligen en vinstkund i mig. Jag betalar men hur inga filmer... har samma filmer hemma en månad i taget och går verkligen back. Men, men.. Imorgon blir det foto-fix och kalender-fix. Måste börja slå in alla 24 små paket till L:s kalender. Det funkar ju inte när hon är vaken så det får bli lite kvällsarbete imorgon. Idag orkar jag inte. Nu film.

4 kommentarer:

 1. Dom där paketkalendrarna får mig på dåligt humör, dom hänger över mig som ett svart moln:(
  Jag har inte köpt alla 96 paket, inte slagit in dom få som jag köpte och heller inte lokaliserat var kalendrarna ligger, jag ligger lite efter i planeringen om man säger så.

  Skänken är köpt på Chilli, den är verkligen jättefint och robust, tror faktiskt jag kan säga att det är min favoritmöbel här hemma, om man nu kan ha en sådan hihi

  Kramkram

  SvaraRadera
 2. För en gångs skull snö i Skåne??? Har du alzheimers - förra vintern då? Och den totala insnöingen på sportlovet 2007? Vårt fina landskap har förvandlats till snödrottningens inferno... Jag skyller på att bebisen tar allt ditt syre ;)

  Fy sjutton för julkalenderångest - vi har inga sådana...

  SvaraRadera
 3. Potatishäxan, ha ha, jo men förra året är ju liksom bara ett år! 2007 har jag knappt något minne av alls.. insnöning?!? Ja, det är nog graviditeten som gör mig extra förvirrad och glömsk ;-)

  SvaraRadera
 4. Japp, torsdagen på sportlovet 2007 blev i alla fall vi så insnöade så ytterdörren inte gick att öppna!

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)