17 november 2010

Statusuppdatering 21.13

Jag var i valet mellan att skratta hysteriskt eller gråta över kvällens renoveringsstatus.. Kunde torrt konstatera i ett sms till maken att det inte lär bli någon bastu på lördag iaf... Då ramlade ett metallben (till en ikea-barnstol) ner från en garderob och slog mig mitt i fejjan. Kinden sprack lite och jag har nu en svullen kind på både insidan och utsidan. Det avgjorde valet. Det blev gråt. En jäkla tur att J inte är hemma för det lär inte vara snyggt imorgon... Och stackars J fick ett telefonsamtal från en hysteriskt snörvlande fru. Som om han kan göra så mycket åt saken från Holland.. Jag blev nästan bara mer frustrerad när han tyckte att vi tar oss igenom detta och efter helgen ringer vi andra hantverkare. Efter helgen.............!!!!!!!!!!!!!!!

5 kommentarer:

 1. Nämen stackarn. Du har inte en rolig period nu, det ena efter det andra. Skulle kunna tro att det är den 13:e varje dag ju. Jag hoppas att allt klarar upp sig till slut om inte så får ni slänga ut de odugliga snickarna och hitta några bättre. Verkar som att de är ute efter att fördärva och inte snygga till. Helt galen historia...sov gott i alla fall, God natt. kram på er

  SvaraRadera
 2. Fy fan din stackare!! Vet hur det känns när allt bara är skit och så slår man i huvudet i ett köksskåp eller får ett stolsben i huvudet som pricken över i:et. Önskar att jag kände några bra hantverkare som kunde komma till er och lösa allt!

  Ja

  SvaraRadera
 3. Jag ringde hotellet men det var tydligen någon som gillade min noa-noa-tunika för den fanns inte där.

  SvaraRadera
 4. Fy fasen vilken mardröm. Det är ju som att läsa om fuskbyggarna fast på blogg och inte i TV.

  Om mitt i allt detta har du ork och tid att bry dig om mina små problem med lilleman. Tack söta. Han slutar oftast ganska fort och sen är han hur glad som helst. Gillar bara inte det där med att han känner den känslan när jag lämnar honom Vill inte att mina barn skall gråta alls (inte helt bra men...)

  Hoppas verkligen det ordnar sig snart för er. Kan inte mer än hålla mina tummar för er.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Men gud vilken renovering. Ni har verkligen haft osis (minst sagt). Jag med mitt tålamod hade inte fixat det och jag är imponerad över dig. Kanske svårt att se det positiva, men tänk när det väl är fixat och klart, då kommer ni vara nöjda och lite längre in i framtiden kanske...kanske skratta åt detta (eller nåt).
  Hoppas du får hem en stridslysten make i morrn som kan drämma några nävar i bordet.

  Kram Rebecca

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)