01 december 2010

1 december


Så var vi då inne i december. Jag fattar inte vart det här året tagit vägen!! L vaknade snabbt imorse när jag nämde orden tomte och paketkalender och hon blev glad över de 5 små ministämplarna som hon fick.

Min huvudvärk har inte riktigt velat släppa trots mycket lugn och ro idag, och jag kände mig frusen och burrig här i kväll. Tog ett bad som var så varm att jag till slut kände mig svimfärdig.. Vet inte vad mini i magen tyckte om det, men till slut fick jag öppna fönstret för att få in lite kall luft i badrummet. Det var iaf skönt att ligga där en stund och bläddra i en blaska och lyssna på lugn musik. Bara jag. Och inpackning i håret. Och nu är det Greys på tv. Och popcorn i skålen bredvid mig :-) Imorgon ska jag vakna upp utan huvudvärk!!

2 kommentarer:

  1. Hoppas du fick sovit bra och vaknade upp som du ville.
    Vi glömde helt av kalendern igår. Hur det nu gick till efter att ha väntat så länge. Han fick den i sängen innan han skulle sova. Ups.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hm känner igen denna glädje... ertappade nyss luran i julklappsgömman där hon börjat öppna julklapparna *morr* Så nu får jag köpa två nya... Å bli smartare å bättre på att gömma dem *ler* KRAM

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)