08 december 2010

Splittrat inlägg

Igår startade jag inte ens datorn när jag kom hem. Börjar nog känna av den där tröttheten igen... Idag tog jag en mini-powernap medan L kollade på julkalendern. Det var behövligt. Nu tar maken en bastu och jag hade gärna joinat honom för efter min lilla stund på soffan är jag nu lite frusen, men jag är inte säker på att mini i magen skulle gilla värmen så mycket..

Idag fick jag förutom en lite tidig födelsedagspresent i postlådan även en annan överraskning. Jag har vunnit 4000:- i postkodlotteriet!! Ha ha, jag är knappt medveten om att vi har några lotter! Och 4000 är ju aldrig fel!

Lyckades också få in L på simskola idag. De släppte platserna vid halv nio och jag hängde på uppdatera-knappen på datorn. Men shit, det fanns enstaka platser kvar och inte direkt mycket att välja på. Hur sjutton kan det vara så uppbokat redan? Strunt samma, jag fick en tid, eller L fick en tid samtidigt som kära Potatishäxan ändå hänger i simhallen, så det kan ju bli kul att få snacka lite skit om söndagarna framöver.

Ikväll såg jag även vilka finallåtarna blir i Idol på fredag. Härligt att det blir Like a prayer för Jay. Den ger mig ståpäls på armarna när han tar den långa tonen i slutet!!  Tyvärr kommer jag att missa finalen då jag befinner mig på en Oslofärja då, men hörde att Mix Megapol kör finalen i direktsändning. Får väl skylla på gravid-urinblåsa och gå på toa ofta med mobilen som sällskap ;-) För en gångs skull så bryr jag mig inte så mycket om vem som vinner. Självklart vill jag att Jay ska göra det, men samtidigt så är jag övertygad om att han får ett skivkontrakt oavsett - han har ju bara blivit hyllad.
Bild lånad från Aftonbladet
 Jaha, det här var ju ett splittrat inlägg - sömn, vinst, simskola och Idol :-) Jag skyller på att jag är gravid. Det funkar i de flesta lägen just nu :-D Jag tror att det även funkar om en stund när Greys börjar, då skulle det vara gott med något chokladigt....

3 kommentarer:

 1. Grattis till vinsten, som du säger 4000 är ALDRIg fel:)
  Detta påminde mig om att jag också har gått med i postkodmiljonären, måste ta o betala bara.
  Kram

  SvaraRadera
 2. 4000?! Är du inte klok människa? ;) Satan i gatan, vilka julklappar det kan bli - STORT GRATTIS! :)

  SvaraRadera
 3. Grattis!! Så skoj, extra slantar är alltid välkomet :-) spyfritt i 12 timmar, håller tummarna nu att det är över å att ingen annan åker dit... Kram <3

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)