06 december 2010

Vem är du?

Min besöksstatistik har plötsligt rasat i höjden. Jag vet inte vad som har hänt, men gissar att det kanske är mitt deltagande i diverse adventskalendrar som är orsaken.. Oavsett vilket så är det trevligt men jag blir så klart nyfiken... Vilka är ni som läser den här bloggen?

Vissa lämnar ju regelbundet kommentarer så er "känner" jag ju. Men det är betydligt fler besökare här inne om dagarna än antalet kommentarer. Jag menar absolut inte att man måste lämna kommentarer, men det hade varit lite kul att få en aning om vilka som kikar in här då och då ;-)

Lämna gärna ett avtryck för att stilla min nyfikenhet :-D

2 kommentarer:

  1. hej hopp.. ja jag smyger ju här.. men det vet du ju redan..:)

    KRAM

    SvaraRadera
  2. Hej! Jag håller med dej, visst blir man nyfiken när man ser att flera hundra hälsat på i bloggen, men ingen kommenterar? Jag hittade din blogg via måndagslistan. Jag tycker att du har det hemtrevligt här, och att du skriver roligt och underhållande. Så, nu vet du! Hälsa gärna på hos mej nån gång. God jul!

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)