11 januari 2011

Doggen D

Nu är det dags för mig att köra doggen D till veterinären och operation. Det känns lite olustigt, men det är ju aldrig roligt med operationer. Jag tror att D i vanlig ordning känner att det när något med mig också, för hon är väldigt påpasslig när det gäller vad jag gör..
Det kommer att bli en jobbig väntan, men å andra sidan har vi supermycket att göra på jobbet idag så tiden går förmodligen fort. Och jag ska göra back up på min dator - inte att förglömma!!!!

4 kommentarer:

 1. Håller tummarna att det går bra <3 Här har jag iaf en frisk och energisk lura i dag, skönt! KRAM

  SvaraRadera
 2. hoppas allt gått bra i dag.
  kram

  SvaraRadera
 3. Men åh sänder kryapådig kramar till Doggen D...och en kram till hans matte också...
  Kramisar<3

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)