10 januari 2011

Feberstatus, matplaner och salt film

Idag är febern nere igen - skönt! Tror att L sov bort febern för hon vaknade vid halv sju men somnade om och sov tills kvart i elva!! Gissa om jag tyckte att det var skönt att också ligga kvar i sängen? ;-)

Fick tom lite energi att planera veckans mat! Det var liksom inte igår jag gjorde det med tanke på alla helgdagar, matrester och middagsbjudningar. Men på veckans matsedel står Kalles fiskgryta, korvgryta, lax med romsås och pastagratäng med kyckling. Helt oväntat två fiskrätter samma vecka, men jag blev så sugen på båda varianterna! Nu är det ju inte säkert att det alls blir den här maten i veckan, men det känns ändå skönt att ha planen klar liksom! Är L pigg imorgon också så är det årets första jympa och då är det skönt att ha maten klar, så då kan jag liksom göra två rätter idag och ha morgondagen räddad. Hmm, det är nog den oväntade energin som talar nu.. Vi får väl se hur det blir framåt kvällen...

Imorgon är det också dags för doggen D att operera bort sin cancertumör och det känns lite jobbigt för mig. Ännu en anledning till att ha maten klar imorgon..

Det har blivit en hel del film för oss den sista tiden och igår såg vi Salt, med Angelina Jolie. Dock ingen höjdare enligt mig. Mycket action, men liite för överdrivet. Inget jag kommer att se igen alltså.

4 kommentarer:

 1. Jag försöker med alltid planera veckans mat för det sparar så mycket tid och besvär.
  Skönt att L är bättre. En bra sak med det var ju att du fick lite lugn och ro att ladda upp batterierna.
  Hoppas din energi håller i sig.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Skönt med sovmorgon & bonusenergi :-)

  Hoppas operationen går smidigt för doggen.

  Vad är Kalles fsikgryta? Det lät intressant. Kaviar i eller?!

  karm

  SvaraRadera
 3. Vad skönt med middagslista! Det har vi också. Även om man inte följer den varje dag så finns det en planering och mat hemma för de rätterna :)

  SvaraRadera
 4. Skönt att febern tycks ha gett sig av.

  Middagslista är kanon, jag kör den färdisgskrivna från 6 kilo på 6 veckor boken och det är kanon, så skönt att slippa tänka själv haha

  Kramkram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)