18 januari 2011

Gråa hår

Oj, oj, vad trött jag är! Hade kunnat gå och lägga mig på en gång om jag hade kunnat. Men nej då, det är fullt upp. Först iväg med L på jympa och sedan iväg på ett möte. Skulle gärna vilja få till att färga håret också för imorse såg jag flera gråa hårstrån!!!! Ahh, det är nackdelen med att vara mörkhårig. De gråa hårstråna liksom lyser i ögonen och riktigt hånar en!

Inte nog med att jag rör mig som pensionär, nu ska håret håna mig också!

Det handlar ju bara om prioritering. Jag kan ju färga håret när som helst, det handlar bara om prioritering och igår prioriterade jag att gå och lägga mig i tid. Får se när jag kommer hem ikväll. Hela den här veckan känns helt otroligt uppbokad. Kul grejor, men det är svårt att få ihop allt. Presenter måste inhandlas och jag vet inte sjutton hur jag ska kunna hinna det. Vet ju inte ens vad jag ska köpa!!!

Men, en sak i taget och nu är det dags för jympa!

1 kommentar:

  1. Hej popprinsessan! Vilken härlig blogg! Jag har fått din adress från Ingelalala. Jag kikar in lite hos Ingelas vänner som också ska gå på Mammabloggalan :). Förstår precis det du skriver om grått hår som lyser igenom det mörka... Sköt om dig och lillisen i magen :).

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)