23 januari 2011

Mag-status och intensiv helg

Puh, jag är helt slut efter en intensiv helg!
I fredags var ju härliga vännerna här på skaldjursfest. I lördags bar det av på en liten möhippa så det var tidig avgång och en heldag med övernattning. Kom hem idag vid 13 och vid 14 bar det av på barnkalas. Puh! Nu är det lite softande som gäller en stund och jag hoppas på väldigt tidig sänggång.

Jag sov uselt inatt på en utdragssoffa och har ont i hela kroppen. Inte för att det är speciellt skönt att ligga överhuvudtaget nu, men det här gjorde så klart inte saken bättre... Och så har jag börjat få lite halsbränna, som främst kommer när jag ligger ner.

Men det är kanske inte så konstigt, magen är STOR nu!
Denna bilden är tagen den 16 januari och är kanske inte den bästa bilden.. Men det börjar bli lite tungt. Inte för att jag klagar, för jag har inga krämpor att tala om.
Imorgon är det ännu ett veterinärbesök för doggen D, då får vi se om stygnen tas eller ej. Förmodligen inte... Men det ser mycket bättre ut! I övrigt hoppas jag på en lugnare vecka. Förra veckan var kul, men lite för intensiv...

5 kommentarer:

 1. hej gumman..:) så fin du är.. Halsbränna är så jobbigt, losec var min bästa vän då.. ;)

  ha det gott och lycka till med vovvan i morogn.. <3

  SvaraRadera
 2. fin du e!

  ja du man ligger inte så skönt just nu, jag måste ha kuddar till både höger och vänster för att kunna ligga någonlunda bra ;)


  kram på dig

  SvaraRadera
 3. Men trevligt hade du iaf ;)

  Förstår att det börjar bli tungt...men njut av de sista månaderna du vet aldrig när du blir gravid igen..
  Kramar<3

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig helg, skaldjur är alltid gott! Å oj vilken fin mage, riktigt avis <3 KRAM

  SvaraRadera
 5. Gokväll fina du.
  Så roligt att se din mysiga bebismage, det är inte länge kvar nu, tycker räknaren till höger går i en rasande fart:)

  O ja jag vet ju att ni haft problem med era snickare med, vad är det med det släktet egentligen kan man ju undra?
  Orkade inte ta tag i det mer i dag utan lämnar det till morgondagen, jag menar det finns ju roligare saker att göra för pengarna än att betala en snickare för saker han inte gjort.

  Kramar

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)