12 januari 2011

Olika servicenivå och skötväska

Än ska jag inte ropa hej, men det verkar hyffsat positivt med en ny suflett till vagnen.
På Babyproffsen, där vi faktiskt köpte vagnen, kunde man absolut inte hjälpa oss. Ägarinnan dillade om att tillverkningen sker i Kina bla bla som om det hade något med saken att göra. Det gick iaf inte att köpa en ny suflett eller få den befintliga omsydd. Hon hänvisade till en sömmerska istället.

På Babyland fick vi ett jättetrevligt bemötande där man lovade att kolla med Brio direkt på måndagen när de öppnade, vilket de också gjorde, och ringde mig i måndags fm. Det fanns en suflett i svart och grått som borde passa, men det finns ingen bild på den så jag vet inte riktigt hur den ser ut. Den kostar ändå 900:- så det blir ju lite att köpa grisen i säcken. Jag frågade om man inte kan beställa sufletten och sedan välja att inte köpa den om den inte passar. Den trevliga säljaren lovade att kolla upp det och återkomma och där står vi nu. Jag är lite kluven om det inte går. 900:- är ändå 900:- och om sufletten är ful kan vi lika gärna behålla den solblekta, för det kanske blir mindre fult. Vi får väl se vad jag får för besked. Oavsett vilket så är det ett stort fång tulpaner till den trevliga säljaren på Babyland!!

Behöver också köpa en skötväska, men vet inte vilken modell... Har ni några tips?

5 kommentarer:

 1. Jag hade nog behållit den gamla sufletten, det har ju eg ingen betydelse. Oc skötväska hade jag bara med Johanna ett tag, sen körde vi bara ryggsäck eller vanlig väska om jag minns rätt. Fast vill man att den ska hängas på vagnen får man ju skaffa en riktig. Lycka till med alla beslut!
  Skumt det här med babyproffsen förresten, jag har alltid tyckt att det är tvärtom
  i den här stan, att de har mycket bättre service än babyland. Men allt kan ändras, det har ju gått ett par år sen jag behövde deras service.

  SvaraRadera
 2. vad är det för Brio vagn ni har? jag har baby travels skötväska och är supernöjd med den.. men när stina var liten hade vi brios originalskötväska och den var vi mycket nöjda med.. :)

  krya på er tjejer.. <3

  SvaraRadera
 3. Tur att ni frågade vidare, kan de inte ta ett kort på den och maila dig?? Då behöevr du inte köpa grisen i säcken....

  Nätverket skapade vi för att skapa en stimulerande miljö att växa och utvecklas i. Vi är 15 tjejer och varje träff har ett tema som vi bestämer tillsammans på den "sista" träffen för året. Vi träffas en gång/månad och vid varje träff är ngn av oss ansvarig och köper mat och gör upplägget för kvällen. Vi är alla driftiga tjejer men väldigt olika och från olika yrkesgrupper...det är verkligen en riktig energikick att träffa alla.....

  SvaraRadera
 4. Jag älskar min Willvin! Den är bäst om du frågar mig :)

  SvaraRadera
 5. Jag har emmaljungas original, med hade gärna haft en willwin... Kram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)