07 januari 2011

Svårt med storlek

För ett par dagar sedan köpte jag de första plaggen till bebisen. Är lite skrockfull och shoppar inte på mig en massa saker, men vill ha något nytt i klädväg så att bebisen inte behöver bli fotad i landstingets kläder för webbis-bilden :-) Det är ju dock jättesvårt med storlek!!! Satsade på 56, men när jag kolllar på foto på L när hon var några timmar gammal, så är ju stlk 56 gigantiskt!!
En nyfödd, svullen L.

Storlek 56 verkade vara det minsta om jag kollade på "vanlig" bebisavdelning och inte prematur. Vad tror ni? Ska jag försöka hitta något mindre?

1 kommentar:

  1. Ofta är det väl 56 man tar med sig, men vill du ha mindre med dig finns det på H&M vet jag, där köpte min mamma tvillingarns första plagg i stl 44.
    Vi har haft endel i stl 50 till våra fullgångna barn i början just för att slippa att allt är för stort, som ofta 56 brukar vara (men ändå sitta okej på)
    Kram

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)