26 februari 2011

Blod och mello

Först kommer du, sen kommer mördrare. Tre skott i ryggen och blodet rinner... Det är en ramsa som L lärt sig på dagis då man gör lite olika grejer på ryggen och i håret - såå skönt! Blodet rinner... ja det gör det här eftersom jag kliat mig så mycket på benen att blodet nu tränger fram.. Det är fasen inte mycket som behövs för att man ska bli galen!

Fast en positiv sak är att jag inte varit uppe 14 gånger på toa inatt! Inte ens 6 gånger faktiskt! Det måste vara rekord för ett bra tag tillbaka. Inte för att jag inte vaknat, för det har jag, men jag har inte känt att jag måste stappla in på toa..

Ikväll blir det mello-fest här! Eftersom jag inte kan åka till Malmö (eller kan och kan..) och kolla på det hela live så kör vi en liten fest här med goda vänner. De är "vana" vid att stanna kvar här om något skulle sätta igång ikväll :-)

1 kommentar:

  1. hej gumman..

    men åhh vad jag minns toa springet på nätterna så kommer det bara 1-2 droppar, haha.. läste om din klåda, jag hade med värsta klådan när jag väntade stina.. rev min blodig på ben oh mage och armar.. :( jag blev tispad om denna salva http://www.apoteket.se/privatpersoner/radochprodukter/common/produktinformation.aspx?Varuid=229974 och den hjälpte mig massor, tog bort udden på klådan så jag kunde somna iaf.. värt att testa kanske..

    stora kramar från en soffliggare.. <3

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)