01 mars 2011

Ljust ute

Blä. Eftersom jag ska till läkaren idag bestämde vi igår att J skulle lämna L på dagis så att jag kunde få vila någon extra timme. Jag var supertrött och hade lätt somnat halv nio om jag bara gjort mig redo för sängen. För sedan var det ganska kört...

Jag har sovit uruselt. Trodde nog att något skulle sätta igång inatt och har väl inte riktigt slappnat av. Men maken fick iaf en liiiten sovmorgon. Och jag upptäckte att det är ganska ljust ute vid den här tiden på morgonen - skönt!

3 kommentarer:

 1. Stackare. Hoppas doktorn kan hjälpa dig idag så din sömn kan bli lite bättre de sista dagarna. Om det blir några.
  Lycka till idag.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Sömn är a och o, särskilt innan en förlossning behöver man ju vara utvilad... Och peppar peppar verkar det varit hosta, vilket jag innerligt hoppas för jag vill INTE ha en sjukdag till detta året!!!! KRAM <3

  SvaraRadera
 3. Ja du sömnen e inte den bästa här hos mig heller nu.. men man får försöka vila när man kan;) ( vilket inte e så lätt )

  hoppas det går bra hos läkaren

  kram kram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)