25 mars 2011

Morgonpigg?

Båda barnen vaknade vid halv sju när pappa J åkte hemifrån. Och de hade ingen lust att somna om, men det hade jag! Jag har inte sovit så bra och tyvärr har den gräsliga huvudvärken hemsökt mig under natten så jag var inte alls på humör när L ville kolla på barntv vid halv sju...

Men nu är familjen på humör - L har fått kalla pannkakor till frukost, plus macka :-) Lillebror har fått mat och verkar mest vilja sova så jag hoppas han vill sova i vagnen om en stund. Själv har jag plockat undan en hel del här hemma och är nu redo för lite shopping!

Mitt enda "bekymmer" nu är det här med amining på köpcentrat. Som jag skrivit innan är jag inte riktigt bekväm med att sitta där och amma, det finns inga bra ställen att sitta i lugn och ro. Men men, det löser sig väl!

1 kommentar:

  1. Har dom inga amningsrum på köpcentret? det hade dom jättefina där vi bodde tidigare och det tycks bli vanligare och vanligare.
    Om inte får du väl påtala bristen av ett så dom fixar:)
    Kram

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)