13 mars 2011

Nya erfarenheter

Igår var första kvällen som R inte ville slappna av och sova. Det var en ny upplevelse för mig. Typiskt också efter en långtråkig dag med grym huvudvärk. Men, men, jag fick honom att somna vid ett-tiden i natt. Att L sedan vaknade ganska tidigt, vid åttasnåret, fast R sov vidare var ju också lite typiskt. Jag ska verkligen inte klaga, för 8 är sovmorgon för många :-)

En ny erfarenhet är också att R börjat kissa så att det läcker ur blöjan. Kanske är för små blöjor? För jag tycker att jag byter ofta pga att han bajsat mycket så jag vill inte riskera att han ligger med poop i blöjan.

Nu kommer snart lite vänner på playdate och jag vet att L sett fram emot det väldigt mycket. Tyvärr har det här varit en väääldigt lugn helg då så många i vår närhet varit sjuka. Så nu ska jag slänga ihop en våffelsmet :-)

1 kommentar:

  1. Det slår aldrig fel det där när man har två barn att de inte matchar sin sömn/vila/lugna tid samtidigt.
    Skönt med lite underhållning för L med så hon inte blir allt för uttråkad hemma.
    Hoppas din dag idag blir annat än långtråkig då.
    Kram

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)