19 mars 2011

Puh och hmm

Den här dagen har känts väldigt lång. Och ett tag trodde jag att det var söndag, så plötsligt blev helgen extra lång igen :-)

Ikväll var jag själv hemma med R. Inom 40 minuter så kräkte han först ner sig själv och babysittern. När han fått en ny blöja så kissade han plötsligt ner sig så att det läckte utanför blöjan, på bodyn och på sin mammas byxor... När han fått en ny blöja och vi satt oss i soffan så sprakade det till ordentligt och det var bara att gå tillbaka till skötbordet och åtgärda en riktig diarréblöja. Fick säkert stå vid skötbordet i 5 minuter och torka eftersom det inte slutade komma... Ja, vad ska man säga? I´m back in småbarnsträsket!!

När R fått ytterligare en torr blöja slog vi oss ner i soffan ännu en gång och kollade på reprisen av Så ska det låta. Blev imponerad av Alcazara talang och shoeande. Blev nästan irriterad på hur korkad Christer Sandelin framställer sig själv. Jag menar, hur kan man aldrig ha hört talas om Tunna skivor med Siv Malmkvisr?? Han har ändå varit i musikbranschen i iaf 30 år...

1 kommentar:

Linda sa...

Ja med en liten bebis i huset är man aldrig sysslolös:)
Hoppas ni har en härlig söndag!
Kram