10 mars 2011

Shopping

Idag blev det ett kort besök på Ikea. Shoppade lite småsaker till R:s rum. L hade gjort en jättefin teckning till R första gången hon träffade sin bror och den hade jag tänkt rama in.Och så blev det ett snabbt besök på H&M medan R fortfarande sov i vagnen. Jag hittade ett gäng otighta tröjor så att jag nu slipper ha ångest varje morgon över vad jag ska ha på mig. Vågade förresten ställa mig på vågen imorse. Puh.. Vill så gärna komma igång och gå ner i vikt, samtidigt som jag inser att jag inte ska stressa just nu när jag ammar och kanske inte sover så bra.. men... Å så måste jag ju snart börja leta efter en klänning till mammagalan!!!

3 kommentarer:

 1. Vilken underbar, underbar, underbar prins ni har fått - (underbara bilder) - och stort grattis!!!

  Den är på gång från fabriken och jag hör av mig DIREKT till dig när den kommer!!!

  Kramar i massor och återigen - stort grattis!

  SvaraRadera
 2. Åhhh så härliga badbilder på en lite missnöjd kille, man minns kanppt att de är så små å nätta... Å du vännen, ta det lungt med vikten, fasiken jag insåg att oj nu har det gått ett år och jag går fortfarande omkring i vida trökor ;-) Trevlig helg! <3

  SvaraRadera
 3. Ja, ta det lugnt med vågen. Jag har stressat alldeles för mycket över min vikt och gör det fortfarande, det är så himla onödigt men ändå svårt att låta bli.

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)