31 mars 2011

Skrik och shopping

L verkade må mycket bättre igår. Det blev en riktig film- & tv-dag. Hon ville inte äta jättemycket, men jag fick övertala henne att äta en macka på kvällen för att hon inte skulle må dåligt för att hon var hungrig.

Däremot verkade lillebror R inte må så bra igår. För första gången på hans fyra veckor så skrek han. Det var inte de vanliga kramperna i magen, men jag antar att det ändå var magen som spökade - annars har jag absolut ingen aning om vad det var. Han ville inte äta, ville inte ha  napp, ville ingenting. Jag vankade omkring hur länge som helst med honom men han ville inte slappna av. Efter att J hade haft honom en stund för att jag skulle försöka vila - vilket inte gick - så somnade han till slut som en liten groda på min mage när jag satt i soffan.Till slut vågade jag mig upp till sängen, fortfarande med R på magen och som tur var lyckades vi båda somna. Fy bubblan när man inte vet vad som är fel!

Idag ska L till farmor och farfar och jag ska på shopping med 3 gamla kollegor. L hade säkert kunnat gå till dagis, för hon hade ju ingen feber igår och verkar må hur bra som helst idag. Men nu slipper jag riskera ett samtal från dagis om att L verkar låg eller något under dagen. So, shopping it is!

7 kommentarer:

 1. Mammas mage funkar alltid.
  L blir nog bara glad av att få vara med farmor och farfar. Då kan du koppla av med. Skadar inte att ta det säkra före.
  Hoppas du får en bra shoppingdag.
  Har du köpt kläder till galan? Kommer hela familjen med dit? Hur löser ni det med R?
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej! Åh vad jobbigt det är när ens små skriker och man inte vet vad det är! Hoppas det är bättre idag och att du får en jättefin shoppingdag. KRAM!

  SvaraRadera
 3. Svårt det där med dom små magarna!

  Hoppas du fick en härlig shopping dag!

  SvaraRadera
 4. Om du vill sova på hotellet fre-lör ringer du bara dit själv och uppger koden "mammagala" så kommer du få det till rabatterat pris!

  Vi ses i maj! =)

  SvaraRadera
 5. Stackars lille killen, man känner sig ju så hjälplös då dom bara skriker.
  Hoppas det blev en bra shhoppingtur, Kramar

  SvaraRadera
 6. hej vännen...

  stackars lillebror som fick ont i magen.. :( mysigt med en liten groda på magen iaf.. ;)

  hur går det för dig i klänningsdjungeln ? puww, jag har klickat hem ett gäng till nu, den första är bra men inte så bra tror jag.. veligheten själv är jag när det gäller klänning.. ;) vore skönt om man kunde t jeansen på sig bara.. ;)

  trevlig helg gumman..

  SvaraRadera
 7. Att somna som en groda på magen är nog den bästa medicinen många gånger!Så har mina somnat ofta.
  Ta hand om dig!!

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)