11 mars 2011

Trist inlägg

En fredag där allt gått i ett. Besök hos svärmor, leksaksaffären, Maxi, promenad med vagnen, hunden och en cyklande L och för första gången har R inte sovit något speciellt på eftermiddagen. Han har däremot gjort stora lass i blöjan så han har väl haft ont i magen skulle jag gissa. Inte för att han varit ledsen eller så, men han har inte slappnat av alls.

Jag är inte alls på fredagsmyshumör. Hoppas att jag kommer att få sova hyffsat i natt, men det är väl att hoppas för mycket med tanke på att J är i Sthlm. Usch, vilket trist inlägg. Jag får väl gosa ner mig i soffan med mina barn (shit, det var första gången jag skrev "mina barn"!!) och försöka få lite mysendorfiner från dem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)