04 april 2011

Dum

L sover i du säng. Grabbarna i familjen sover på soffan och jag borde ta tillfället i akt och sova jag med. Tyvärr hamnade jag framför CSI, men ligger iaf i sängen. Och snart är det inte lönt att somna, för snart kommer R att vilja ha lite kvällskäk. Hur dum är jag på en skala?

2 kommentarer:

 1. Ibland är den där egna tiden mer värd bara.
  Hoppas natten blev bra.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Men det är ju skönt att kunna få vara lite vaken ensam med.. Tror det behövs lika mycket som sömn.

  Jag klickade hem klänningen på Bonprix.se, där hade dom rätt så många klänningar i olika varianter väldigt billigt. Därför kändes det som att jag kunde chansa lite :)

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)