29 april 2011

Fredagsmat

Planen var att vi skulle åka till Malmö och en stor möbelaffär för att kolla kontorsmöbler till vår nya fastighet. Bygget har gått så otroligt fort! Hur som helst blev J sen från jobbet och vi kom inte hit förrän vid 18. Så, fredagsmiddagen intas idag på restaurangen här i affären. En stor restaurang som verkar väldigt fräsch. Maten har inte kommit ännu så vi får väl se.. Jag är iaf stolt över mig själv som faktiskt bad om grönsaker istället för pommes till mitt kött! Jag som är en pommes-junkie :-)


- Posted from my iPhone

3 kommentarer:

 1. Mmm bra jobbat får byta ut skräp mot grönsaker jag med, men det är sååå svårt då det ogtast är så gott på en bättre resturang... ha en god middag :-) Kram

  SvaraRadera
 2. Mysigt med middag på restaurang, det är alldeles för sällan man är ute och äter, eller iaf vi.

  Jodå, jag har fått tag på en klänning, om det är "jag" vet jag inte riktigt men nu ska det bli gala för mig med, ser så fram emot att få träffa dig.

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Duktigt gumman! Superbra gjort av dig! Hoppas det smakade bra. Ska ni flytta? KRAM!

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)