17 april 2011

Klockan

Jaha, det blir till att ställa klockan till imorgon.. Efter samtal med sjukvårdsrådgivningen blir det läkarbesök för L imorgon.

Ska också passa på att prata med läkaren om att L sagt i flera veckor nu att hon har ont i magen. Inte klagat, men sagt det. Idag har hon inte velat äta på hela dagen. 5 korvskivor och en halv avokado till frukost - efter MYCKET tjat. Två glassar under dagen, och så har hon druckit en hel del saft. Vid halv nio ikväll lyckades jag övertala henne att äta lite makaroner och köttfärssås, och det kändes bra gör mammahjärtat att se henne fåni sig lite.

Jag har hela tiden trott att det är lite lillebror-relaterat med hennes onda mage, eftersom han haft mycket magknip. Men nu börjar jag tvivla och jag känner mig ganska hemsk som misstrott henne.. Får se om jag blir klokare imorgon.

4 kommentarer:

 1. Skönt att mannen är hemma igen. Trist med L. Hoppades ni kan få lite hjälp eller i alla fall början till svar. Magar kan ju vara så krångliga.

  Visst är det märkligt/skrämmande med alla mediciner mån har. Vi hade med ett litet fack i städskrubben. Där låg allt vi hade. Själv har jag en plåtlåda med medicin. Plåster mm ligger i badrumsskåpet för defår inte plats i lådan.

  Har ser ut att bli en underbar dag. Hoppas din dag blir bra med.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Usch vad jobbigt med dessa sjukdomar. Och det är så svårt att veta när barnen bara nämner i förbifarten att de har ont någonstans om det är på riktigt eller bara något de säger. Hoppas ni får hjälp hos doktorn idag. KRAM!

  SvaraRadera
 3. Å stackarn, hoppas no får rätsida på det efter lääkarbesöket <3 Kram

  SvaraRadera
 4. Hur har det gått idag med L?
  Hoppas ni fick några svar. Min L säger också ofta att hon har ont i magen, men det har vi faktiskt konstaterat att det är "psykiskt". Dvs hon skylle på det för att slippa göra det hon nu inte vill göra. Läxor etc...

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)