05 april 2011

Nattsudd

Here we go again! Nattsuddarna är tillbaka. Lillkillen verkar ha hitttat sin vakenperiod - tyvärr inte vid en tidpunkt som hans mamma tycker är helt passande... Mellan halv två och halv fem var vi uppe i natt. Har nu testat tre olika nappar, men ingen verkar falla honom i smaken. Det är inte så att jag försöker tvinga på honom napp, men han verkar ha ett starkt sugbehov, vilket märktes redan på bb och det är lite påfrestande att erbjuda honom bröstet hela tiden när han sedan ändå inte vill äta. Fast till hans försvar så är han nog inne i en utvecklingsfas nu då det är ganska vanligt att de trilskas lite med bröstet (enligt distriktssköterskan).

Får väl bege mig till Babyland för att se om de ha den typen av napp som L tog, som bara finns i barnaffärer..  Inte helt ulitmat, men funkar det så funkar det.

Idag var det föräldragruppsträff för första gången. Det var fyra andra mammor som också har barn sedan innan. L visade sig vara äldsta syskonet, de flesta var 3-3,5. På något sätt verkar jag ha det mycket enklare.. vet inte om det beror på att L är så pass gammal nu att hon förstår mer och går att resonera med. Det var trevliga tjejer och det ska bli kul att träffa dem igen om några veckor.

3 kommentarer:

Linda sa...

Hopps du hittar en napp som funkar, när dom är så små är nappen en räddar i nöden, eller iaf har den varit det för oss:)
Hoppas du inte behöver ha nattpasset i natt, Kramar

Therese sa...

Guuud så drygt, hoppas ny napp gör susen<3 Kram!

Jessica - bymom.se sa...

Jobbigt! Hoppas ni får sova bättre snart :-)