20 april 2011

Nya färger

När L föddes tänkte jag först att jag inte bara skulle köpa en massa gulligpluttiga rosa prylar och kläder. Men det fanns inte så mycket att välja på och visst var den där rosa klänningen gullig.. eller den där bodyn me den rosa fjäril, eller den där.. eller den, eller den.... Så visst blev det ganska mycket söta kläder till min lilla prinsessa. När jag försökte köpa lite tuffare byxor - på killavdelningen - så passade de inte trots att det var i hennes storlek. De var mycket bredare - why??

När L blev äldre så blev hon en tjej som ÄLSKAR rosa! Så fort det finns några alternativ så väljer hon det rosa. Jag tycker att det är urtufft med små t-shirts med tex Kiss eller något annat hårdrocksband, men det skulle L aldrig ta på sig. Usch och fy för dödskallar liksom!

Nu när lillebror kommit så är det precis som om jag tidigare fått en överdos av rosa, för jag är nu en sucker för allt som är blått, turkost eller ljusgrönt. Jag kan liksom inte låta bli att köpa det... Så när vi igår spenderade en stund i leksaksaffären och jag hittade den här gulliga snutten så kunde jag inte motstå den...

Det är ju inte alls säkert att R kommer att tycka att den är lika gosig och fin som jag, för jag har köpt så många gosiga snuttisar till L när hon var liten, men hon tog aldrig någon till sig. På gott och ont - för det har aldrig blivit kaos för att vi glömt ett gosedjur eller snuttefilt. 

1 kommentar:

  1. Tänkte bara tipsa om att just nu pågår en dagenblogg tävling så anmäl dig och ha chansen att bli länkad inför mina 400-600 unika besökare dagen
    Annars kan du ställa en fråga i frågestunden och bli länkad direkt:)
    http://www.domkallarmighannes.com/2011/04/fragestund_20.html

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)