06 april 2011

Shoppingglädje

J frågade om jag sovit i natt. Jag klagar inte, men jag vet inte vad jag ska svara på det.. Allt är ju relativt.. R har inte haft någon vakenperiod, men å andra sidan somnade han inte förrän typ halv ett.. Och en stund senare ropade L. Och sedan ropade hon igen och kom in. Och jag har ju ammat ett antal gånger. Så någon ihållande sömn vet jag inte om jag fått direkt.. Men visst, det var ju betydligt bättre än när R var vaken i flera timmar :-)

Idag har jag varit och jobbat lite och det gick jättebra även denna gången att ha med R. Han sover mest när vi är där. Visst får jag ha honom i famnen en del så jobbet tar lite längre tid när jag måste skriva med en hand, men det gör inget.

Efter jobbet passade jag på att kolla efter en vårjacka som inte sitter som ett korvskinn - och hittade en som kändes jättebra. Lite intressant det där hur viss shopping kan göra att man mår bra! Den här jackan var en sådan sak. Och förhoppningsvis den där presenten som jag väntar på som jag köpt till mig själv :-) Tyvärr hittade jag inte skor till galan. Vet inte riktigt vad jag vill ha, det är ju väldigt mycket öppna skor nu, men hur snyggt blir det med strumpbyxor? Shit, jag känner mig helt off på skofronten! Ingen som kan ge mig några tips? Jag gillar inte ens att köpa skor - är väl en av få kvinnor som känner så. Tycker att det är ganska jobbigt att försöka hitta bra skor som inte ger skoskav.. Ofta är jag alldeles för snål mot mig själv när det gäller skor, och det är säkert mycket därför jag inte lyckas hitta skor som är bekväma på en gång. Mina bröllopsskor var riktigt bra! Jag färgade in dem svarta efteråt och har använt dem mycket, men nu behöver jag verkligen något nytt. Skotips någon??

1 kommentar:

  1. Shopping är som balsam för själen... å jag är sååååååååå avis på er alla som får träffas på galan, men samtidigt glad att jag inte ska dit då jag skulle haft klädångest till tusen å varit livrädd att inte känna någon *ler* KRAM!

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)