19 april 2011

Sol!

Klagar absolut inte alls på vädret! Solen skiner och det är varmt och skönt! Meeen... Jag ser hur folk klär av sig och går i t-shirt och shorts och tycker att det kanske är lite väl förhastat. Men det var samma sak förra året då det var fint i början av våren. Det får mig att känna mig totalt vinterklädd.. Men en 5-årig dotter som har öroninflammation och en hemskt hosta, med en förkyld 7-veckors bebis och mig själv som har haft mjölkstockning och INTE vill ha det igen är det vansinnigt svårt att veta vad man ska ha på sig.... Kör jacka och scarfs och känner mig totalt felklädd jämfört med alla andra..

Idag åt vi iaf lunch ute, dottern och jag (och lillkillen i bilstolen bredvid). Låter mer fancy än det var då L åt ett happy meal med nuggets och jag en kycklingsallad på en gräsmatta vid en parkeringsplats :-) Men mysigt var det! Vi har haft en mysig dag. Först fotografering för den lokala tidningen, eller först registrering till det och medan vi väntade på vår tur spenderade vi en knapp timme i leksaksaffären, sedan fotograferingen som gick bra, sedan picknicklunch i solen, sedan blev jag klippt och efter mig L. Klara med allt fick L en mjukglass och nu är vi hemma och ska pyssla lite. Jag är faktiskt ganska glad över att jag stod emot att köpa en burgare på McD och för att jag sedan stod emot en mjukglass - även om jag smakade dotterns...

Nu står det pyssel på agendan så det är bäst jag skyndar mig innan L blir på dåligt humör för att hon har fått tjata på mig :-)

3 kommentarer:

 1. Ja, visst är det konstigt hur många helt plötsligt går med typ hotpants och linne... Krya på er allihopa!

  SvaraRadera
 2. Ja gud, jag ser folk i shorts och utan strumpor överallt. Knäppgökar!

  SvaraRadera
 3. Ja att sätta på sig T-shirt och shorts känns väll lite väl tidigt kan jag väl tycka, känns som ni gör rätt i att behålla lite mer kläder på.

  Mysigt med mat ute, jag hoppas vi får fint väder i påsk så vi kan grilla och sitta ute vi med.

  Kramar

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)