27 april 2011

Växer så det knakar!

Idag är det dags för mammagruppsträff på bvc. Ska bli trevligt! Och så blir det en bra promenad idag igen. Igår gick jag till bvc för läkarkontroll av R. Shit vad han växer! Det är verkligen läge att använda 62-kläderna nu, gärna ett par uppsättningar per dag, med tanke på hur han växer. Sist var han 57 cm, nu 60 cm lång!

Efter bvc igår traskade jag ner på stan och köpte ett nytt batteri till min stegräknare och sedan upp till dagis för att hämta L. Hon blev jätteglad, för vi tog bussen hem, vilket hon velat så länge. Det blev mycket promenerande för mig och det är bra för jag behöver nästan ha olika mål för att komma ut och traska. Idag är målet först bvc sedan möte på banken vid 13 så eventuellt blir det bussen hem för L idag också. Vi får se.

Vädret ser ut att vara bra idag också iaf, så man kan kanske få lite färg i ansiktet iaf :-)

2 kommentarer:

 1. Jag är precis likadan. Att bara gå ut för att gå ger mig ingenting. Men har jag ett mål så är det mycket lättare. Hoppas du får en fin dag! KRAM!

  SvaraRadera
 2. Härligt att han växer :). Å va duktig du är som promenerar så mkt!

  Hoppas att det ger sig med L:s tillfälliga "tjurighet", som du säger, ni får tänka på alla glada stunder :).

  PS: Superfin skötväska! Klart du måste ha en sån ;), jag hade en "vanlig" väska utan fack i början. Gissa om det blev rörigt... hittade ingenting...

  Må så gott!

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)