18 maj 2011

3*10

Har kanske lite för mycket i huvudet för jag kunde inte sova så bra inatt heller. Men låg iaf kvar i sängen tills 6 då jag steg upp med huvudvärk och illamående. Var inte alls sugen på att göra några övningar, men känner mig själv och vet att om jag inte gör det på en gång så blir det inte av.Så, jag känner mig faktiskt ganska nöjd med mig själv nu som gjort mina övningar, andra gången den här veckan (förutom plankorna som jag gör morgon och kväll).
Idag blir det både lunch och middag ute så därför gäller det att planera och förebygga med träning :-)

3 kommentarer:

 1. Äntligen är jag tillbaka i bloggvärlden igen, har en del att läsa i kapp efter 1 veckas frånvaro.

  Verkligen jättekul att få träffa dig på galan.
  Ha en bra dag, Kramar

  SvaraRadera
 2. Härligt med plankor :) Jag kör dock bara kvällarna!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Tycker du är grymt duktig som kämpar på med träning. Jag försöker med motion i spåret men jisses vad det tar emot att ge sig ut men sen känns det ju gött efteråt. Hoppas du får sova bättre inatt!

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)