09 maj 2011

Amningshjärna...

Idag gjorde jag en korkad grej... Måste nog skylla på amningen...

Vi ska åka till Spanien i juni och funderar en del på det här med vagn till R. Vågar man ta med sin vanliga stora vagn på flyget eller blir den trashad i bagagehanteringen? Vi har även en city mini city jogger och på deras hemsida såg jag att ser finns en mjuk liggdel att köpa till. Det hade varit helt perfekt!

Idag när jag satt i bilen tänkte jag ringa till Babyland och kolla om sen fanns, pris osv. Kollade upp nr på Eniro mha telefonen och ringde. Blev lite förvånad när en kille svarade för jag har nog bara sett kvinnliga anställda där. Jag berättade om vagnen, vilken han aldrig hört talas om. Jag undrade om ser fanns någon annan att prata med angående vagnar men han var inte riktigt tjänstvillig. Han frågade en kollega, kom tillbaka och sa att se hade inga extra tillbehör och det gick inte att ta hem. jag var lite förvånad eftersom jag fått väldigt bra hjälp där tidigare.

Lite irriterad berättade jag en stund senare för maken att jag ringt till Toys'r us angående vagnen och inte blivit så trevligt bemött. Toys'r us, frågade J och då ramlade poletten ner... Inte undra på att killen inte fattade vad jag pratade om, jag ringde till leksaksaffären istället för Babyland!! Tycker dock fortfarande att detr skumt att killen svarade på något när han uppenbarligen inte alls fattade vad jag pratade om, men hoppas så klar nu att jag får bättre mottagande när jag ringer rätt imorgon :-)


- Posted from my iPhone

4 kommentarer:

Morsan sa...

Hahaha... ja, en annan som är virrig så det räcker till, vad ska jag skylla på? Det var 14 år sen jag slutade amma? Hmm...

Hoppas du får tag i det du söker idag.

:o)

Tina sa...

Haha! Vad roligt! Tack för att du bjuder på den! Hihi! Han måste ha tyckt att du var en konstig prick ;-) KRAM!

Frida-FantastiskaMamman sa...

Med en massa mjölk i både tuttar och huvud är det inte det lättaste att tänak klart haha...
Kramar<3

Anonym sa...

Hahahaha, hur kul som helst!
Tur det ändå var en vagn du frågade efter och inte amningsinlägg eller nåt annat ;-)