21 maj 2011

Andas

Åkte ett kort ärende till Ikea. Det var egentligen en enda sak jag skulle ha. L ville hemsk gärna in i leklandet så nu går jag bara här långsamt och liksom andas. L blir så besviken om hon inte hinner leka något så därför drar jag fötterna efter mig. Och givetvis har jag nu tagit lite mer grejor än den där enda saken.. Men det är ganska skönt att gå här. R sover i vagnen och här är nästan inget folk. Jag känner att jag slappnar av i axlarna. Och liksom bara andas.1 kommentar:

  1. Vad skönt! Passa på att njut så ska du se att alla har fått som dom vill sen. En har fått sovit, du har fått en paus och L har fått leka :) Alla vinner!

    Ha en bra dag!

    Kram

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)