03 maj 2011

Helgen

Både i bloggar, kommentarer i bloggar och på Facebook skrivs det om hur många tjejer ser fram emot galan i helgen. Härligt! Tänk om man hade kunnat använda all den positiva energin till något ;-)

Pratade med J lite om det här att alla ser fram emot det så mycket. Gissar att en anledning kan vara att det för en gångs skull är precis samma förutsättningar för alla gäster. Alla är mammor, och det här dygnet är bara för oss tjejer! Vilken stämning det kommer att vara!

Ska bli spännande att träffa vissa för första gången, ska bli spännande att se om jag känner igen alla... Ska bli spännande att se hur det går för J att ha lillkillen hela dagen och kvällen.. Ska bli spännande att se hur det går att gå ifrån och amma emellanåt. Det ska helt enkelt bli en spännande helg!

3 kommentarer:

 1. Jag tror som du att alla ser fram mot det för att vi är i samma situation och tid för oss själva inte alls finns i vanliga fall :)
  Tänk om man bara kunde använda all denna positiva energi till ngt ;)
  Det kommer bli en fantastisk helg med fantastiska tjejer:)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ett avbrott i vardagen med lite fest och roliga händelser. Klart man ser fram emot det. Hoppas jag kan koppla av med och bara ha roligt.

  Vi har inte helt satt ett flyttdatum men flyttar aktivt ner efter stora killens skolavslutning 9 juni.
  Skall sälja huset vi bor i med.
  Fy så fort tiden går.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ska bli så roligt att ses!

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)