17 maj 2011

Kan inte sova

Kan inte sova. Det är nog inte det vanligaste en småbarnsförälder säger. Men så var det för mig imorse. Eller, det är ju fortfarande morgon och jag sitter redan färdigduschad och med havregrynsgröt i magen redo att ta tag i dagen. Har legat vaken sedan 5 och insåg att jag lika gärna kunde gå upp och få något gjort. Inser att jag kommer att vara dödstrött lite senare och då är det liksom för sent att göra något åt det, men...

Jag har nu gjort en lista på allt som snurrar i huvudet. Det här med försäkringskassan och föräldrapenning tex. Eller tack-kort från R, vilket jag har lite ångest över att vi inte skickat ännu då han är 2,5 månad... Så, nu är planen att få lite gjort idag. Vi får väl se hur det går.

Idag är det dagis för L några timmar och jobb för mig. R hänger så klart med :-)

6 kommentarer:

 1. Hade inte svårt att somna, men vaknade desto tidigare. :/

  Inatt hoppas jag få sova tills klockan ringer vid 6.

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Va? Jobbar du redan? Eller är det bara ett snabbt inhopp?! Kram <3

  SvaraRadera
 3. Att skriva lista är toppen! Då får man ur alla tankar ifrån huvudet. Hur funkar det med Bloglovin? KRAM!

  SvaraRadera
 4. Perfekt med listor! Jag som glömmer det mesta så är listor guld värda:-)
  Vad jobbar du med?

  SvaraRadera
 5. Det är jättehemskt men kan inte skriva om det nu men var bara tvungen att skriva av mig. Få lätta på trycket så jag inte bryter ihop helt. Hjälpte faktiskt.
  Ensam hemma med barnen och kan inget göra just nu. Bara vänta och hoppas på bra svar. Dröjer nog ett tag tyvärr.
  Tack för din kommentar.

  SvaraRadera
 6. Visst är det jobbigt när man inte kan sova :(. Hoppas det går bättre inatt.

  HÅller med listor är toppen. kram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)