12 maj 2011

Nya bad-produkter

Jag är med i Buzzador där man får möjligheten att testa diverse produkter och sedan ge feedback angående det man testat. Innan lillkillen föddes fick jag faktiskt bara ganska trista erbjudanden, men nu börjar det ramla in lite fler kul erbjudanden och mer passande sådana.

Det senaste jag testat är produkter från Natusan.
Passar ju så klart perfekt med en liten bebis i huset. När L var bebis använde vi bara Barnängens barnolja vid bad osv och tyckte att det funkade bra, fast det blev ju väldigt oljigt :-) Nu har vi testat First touch bath och jag måste säga att det känns bättre än att bada i olja. Har man torr hud kan man ju bada i olja någon gång ibland, men det har känts renare att tvätta i något annat än olja. Oljan i sig är förresten toppen på en mammas torra armbågar :-) eller torra händer. Tror att jag får extra torra händer nu när det är blöjbyten och annat om dagarna som gör att jag tvättar händerna oftare än förut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)