27 maj 2011

Sim, glass och strul

Godmorgon! Natten har varit helt ok, iaf ingen genomförkyld dotter som kommit in.. Hon har inte vaknat ännu så jag vet inte status på henne, men hon snörvlar inte i sömnen iaf. Det vore trist för henne om hon missar simmet idag eftersom det är sista gången och hon verkligen kämpat på nu i maj med den här intensivkursen. Och så brukar det vara glass när simmet slutar :-) Fast jag har lovat henne glass oavsett, även om de inte skulle få det på simmet.

Annars är det en fullspäckad dag! Hämta nyckel till församlingslokalen, förhoppningsvis duka, köpa blommor, shoppa lite annat, fixa gästboken, förbereda hemma med långbord och dukning, bädda gästsängen och göra tzatsiki. Skulle verkligen behöva klippa gräset också men vet inte riktigt om vädret tillåter det.

Bloggerstrulet fortsätter visst, men jag kan iaf kommentera från iphonen hos dem som jag inte kan kommentera hos från "min lilla rosa". Hoppas att det löser sig snart, för jag ogillar strul! Filmen Strul däremot, den är en riktig gammal höjdare!!

1 kommentar:

  1. Japp strulet fortsätter! Grr! Låter som om du har en fullspäckad dag gumman! Var rädd om dig! KRAM!

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)