28 maj 2011

Snart

Snart kan jag kanske pusta ut. Snart. Kanske. Dukningen är iaf klar här hemma ockås och för en gångs skull kör vi faktiskt med engångstallrikar. Vi blir så himla många så det hade blivit en väldans massa olika porslin annars. Jag gillar egentligen inte att bjuda på papptallrikar, men denna gången gjorde vi det lätt för oss. Riktiga bestick och glas kompletterar.
 
Naglarna har fått lite färg på sig och jag ska strax hoppa in i duschen. Otroligt att jag känner mig stressad även om jag förberett i flera dagar!! Men, det ska nog gå bra :-)
 
Håll tummarna att vi slipper regn!

2 kommentarer:

  1. Det är bra med engångs ibland. Då hinner man själv njuta lite mer i stället för att stå vid disken hela tiden.
    Hoppas ni får en underbar dag och att det inte känns allt för stressigt utan att du hinner njuta med.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej gumman! Hoppas att ni hade en bra dag igår och att du hann njuta lite oxå. KRAM!

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)