14 maj 2011

Tillbaka!

Nu verkar ordningen återställd bland inläggen, men tyvärr är kommentarerna försvunna.

La mig tidigt med barnen igår, halv tio, läste lite för L och kollade sedan på en dålig film. Brothers. Jag blir så trött på mig själv som måste fortsätta kolla även om jag tycker att en film verkar trist. Jag kunde ju ha sovit istället!

För lillebror har inte riktigt hittat samma goa sovrytm som sin syrra. Eftersom hon var uppe länge igår sover hon länge idag. "Tyvärr" var lillprinsen pigg och glad vid 7 - fast jag klagar inte, 7 är helt ok. Det är ju inte hans fel att jag låg vaken och kollade på en dålig film igår!

4 kommentarer:

 1. Visst är det irriterande med strulet som har varit! Hos mig saknas det fortfarande ett inlägg! Ja ja vad är en bal på slottet. Hoppas ni får en fin lördag gumsan! KRAM!

  SvaraRadera
 2. God morgon vännen!
  Jag är också alltid uppe för sent. Jag njuter så av tystnade som är på kvällen när alla andra sover, och vill inte missa en minut av den :)
  Jag är ju även morgonpigg, men sen stendör jag varje dag mellan 16-19. Inte helt bra tid att vara trött på :)

  Ha en fin dag.
  Kram Åsa

  SvaraRadera
 3. Hoppas det fortsätter fungera nu bara.
  Jag önskar ibland att jag kan fortsätta se på en film men tyvärr somnar jag oftast.
  Sju är fortfarande en tidigt tid en lördag men det kan ju alltid vara värre.
  Hoppas ni får en fin dag.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vad tråkigt att det strular:-(
  Hoppas nu att det kommer fungera utan problem!

  Trevlig helg.

  Kram Kram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)