06 juni 2011

Blixtar och dunder

Det är så härligt att bo vid kusten! Efter en helg med otrolig värme kunde jag för en stund sedan se hur ovädret drog fram över Danmark. Det blåste upp ordentligt och jag förväntade mig blixtar och dunder. Men det tog kanske en annan väg, för än så länge är det lugnt.

L hade som vanligt svårt att somna och det kommer förmodligen bli lite grinigt imorgon. Det här med 15-timmarsveckor på dagis ställer till det för oss. Undrar hur sjutton det ska gå i sommar då det är "sommarlov"... Det är helt och hållet vårt fel som låter henne vara uppe länge när hon är ledig... Och eftersom vi sköter L:s nattning såå bra så kan man ju undra när jag ska orka ta tag i rutiner för R... Som det är nu sover han en stund i min famn i soffan, sedan får han mat när jag går och lägger mig, somnar i min famn innan jag lägger honom i hans säng. PRECIS som jag gjorde med L och som jag sa att jag INTE skulle göra nästa gång!

På tal om rutiner mpste jag handla imorgon. Nu har det varit mycket hämtmat och middag borta och en massa onyttigheter. Det kämns nöstan som om jag raserat allt jag kämpat med under 6 veckor. Nu får det bli nya tag!

Update: jag gjorde iaf rätt i attctavin tvätten - för nu kom regnet! Och inte så lite heller!!

5 kommentarer:

 1. Hur blev det med åskan? Här i Lund kom en fruktansvärt oväder! Har aldrig sett så mycket blixtrar. Det kom från två håll och lyste upp hela himlen som ett stort ljussken!

  Vad roligt med Legoland! Jag vill tillbaka!! Idag skall jag skriva en sammanfattning om Legoland på bloggen :)

  SvaraRadera
 2. Hej gumman! Låter som om ni har haft en hektisk men ändå trevlig helg. Det ska visst bli mer oväder idag säger de. Här i Halmstad är det disigt men varmt. Det skulle kanske behövas en urladdning så att luften blir lite lättare. KRAM!

  SvaraRadera
 3. Usch och fy, jag ska också ta nya tag. Kör du fortfarande med Olga? Kram kram Linda

  SvaraRadera
 4. Ja, det var ju ett rysligt oväder som drog in. Det gjorde dock att jag inte kunde somna, vilket gjorde mig sur, vilket gjorde att jag fick ännu svårare att somna osv ;)

  KRAM

  SvaraRadera
 5. Det var ett ruskigt oväder som drog in under natten.
  Hels huset skakade utav de hårda knallarna!
  Här har vi också lite problem med sovtiderna på tjejen. Somnar sent på kvällarna & är mer eller mindre helt död på morgonen....svårt nu när det är ljust ute så länge.

  Kram Kram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)