23 juli 2011

Förvånad på gott och ont!

Kom till vännerna på en ganska spontan middagsbjudning igår och möttes av värsta medelhavsbuffén! Ahh soo mumzich! Mitt bidrag var en kladdkaka med tryffel och det slank ner en bit av det också trots den fina buffén.

Vi bara pratade och lyssnade på musik hela kvällen och missade alla nyhetet. Det var med förvåning jag imorse insåg vad som hänt i Norge igår. Fick snabbt ett lugnande sms från fina vännen L att hon och hennes familj som bor i Oslo var oskadda. Men fy sjutton! Vad är det som driver en människa till något så vansinnigt? Vad får en människa att bara skjuta ihjäl en massa ugndomar som har livet framför sig? Hur sjutton kan man bli så fanatisk, om det nu är politiska åsikter som ligger bakom? Nej, fy fasen! Idag vill jag krama min egen familj lite extra samtidigt som jag tänker på alla som förlorat någon på detta grymma vis!

1 kommentar:

 1. Det är fruktansvärt och så svårt att ta in :(
  Alla dessa ungdomar och sprängattentatet gör mig både ledsen och rädd
  En bit av vår trygghet försvann ,,,,
  Kramar även jag min familj och vill hålla dom nära mig..
  Saknar dottern som är med farmor vill ha alla här nu.
  Kram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)